2024 June 16, Sunday
Főoldal  //  Hivatal - közgyűlési hírek  //  Dr. Jakab István emlékgyűrűt kapott Dr. Kovács Luca
14
Dec 2018
PDF
Print
E-mail

A Heves Megyei Közgyűlés december 14-ei ülését követően Dr. Kovács Luca, Eger Megyei Jogú Város jegyzője Dr. Jakab István emlékgyűrűt vehetett át Szabó Róberttől, a Heves Megyei Közgyűlés elnökétől, valamint Dr. Bényi Szabolcs Tamástól, a Heves Megyei Közgyűlés alelnökétől.

A gyűrű adományozásának célja, hogy emléket állítson Dr. Jakab Istvánnak, az országosan elismert közigazgatási szakembernek, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett Heves megye hazai és nemzetközi megismertetésében, fejlődésében. A gyűrű adományozásának fő szempontja az, hogy a díjazott mennyit tett Heves megyéért, az itt élő emberekért. A méltatásban egyebek mellett szó esett arról is, hogy Dr. Kovács Luca 2011-től Eger Megyei Jogú Város jegyzője, s szakmai felkészültsége, elhivatottsága a záloga hatékonyságának. Úgy véli, ha valaki szívvel és kedvvel dolgozik, akkor fontossá válik számára az eredmény, ezáltal folyamatosan gondolkodik és kreatív lesz. Meghirdette az ügyfélbarát közigazgatás fejlesztését, amelynek részeként ügyfél-elégedettségi felmérést is végeztek. Ezzel az volt a célja, hogy az emberek érezzék, a hivatali ügyintéző értük van, s nemcsak ügyiratok kezelése történik.

Dr. Kovács Luca széleskörű közigazgatási tapasztalatával, szakmai tudásával, munkáját alázattal, körültekintő pontossággal ellátva kivívta mind szakmája, mind környezete elismerését. Mindennapjai során magas színvonalon látja el a lakossági ügyintézéshez, a polgármesteri hivatal vezetéséhez, valamint a városi közgyűlés támogatásához kapcsolódó feladatait. Munkáját a szakszerűség és a szakmaiság határozza meg, mottója pedig a következő: „Ésszel, szívvel dolgozva, eredményesen és hatékonysággal."


2018. december 14.

www.hevesmegye.hu

Fotó: Lénárt Márton 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*