Civilek
16
Feb 2015
PDF
Print
E-mail

Megjelent az Emberi ErŇĎforr√°sok Miniszt√©riuma √°ltal biztos√≠tott forr√°sb√≥l, a Nemzeti Egy√ľttmŇĪk√∂d√©si Alap 2015. √©vre vonatkoz√≥ p√°ly√°zati ki√≠r√°sa. Ezzel megny√≠lt a lehetŇĎs√©g, a civil √∂nszervezŇĎd√©sek mŇĪk√∂d√©s√©nek √©s szakmai tev√©kenys√©g√©nek, a nemzeti √∂sszetartoz√°sunk erŇĎs√≠t√©s√©t √©s a k√∂zj√≥ kiteljesed√©s√©ben v√°llalt szerep√ľk t√°mogat√°s√°nak finansz√≠roz√°s√°ra. A kor√°bbi √©vekhez hasonl√≥an p√°ly√°zatok lebonyol√≠t√°s√°val kapcsolatos feladatokat az Emberi ErŇĎforr√°s T√°mogat√°skezelŇĎ l√°tja el.

 
28
Aug 2013
PDF
Print
E-mail

Az Egyes√ľlt Nemzetek Sz√∂vets√©ge 2008-ban d√∂nt√∂tt √ļgy, hogy minden √©v okt√≥ber 15-√©n felh√≠vja a figyelmet arra a hatalmas erŇĎre, ahogy a vid√©ki nŇĎk hordj√°k csal√°djuk √©s k√∂rnyezet√ľk gondjait. Ezt a napot a Vid√©ki NŇĎk Nemzetk√∂zi Napjak√©nt √ľnneplik vil√°gszerte, √©s reflektorf√©nybe √°ll√≠tj√°k a h√©tk√∂znapok hŇĎsnŇĎit.

 
30
May 2013
PDF
Print
E-mail

EttŇĎl az √©vtŇĎl csaknem 100 milli√≥ forintos keret√∂sszegben t√°jh√°zak is p√°ly√°zhatnak a k√∂zgyŇĪjtem√©nyi fejleszt√©si program keret√©ben ‚Äď jelentette be Hal√°sz J√°nos azon a sajt√≥t√°j√©koztat√≥n, melyen a civil szervezetek √©s strat√©giai partnereik √∂sszefog√°s√°val megval√≥sul√≥ Vid√©kj√°r√≥ programsorozat ismertett√©k.

 
25
Feb 2013
PDF
Print
E-mail

Az √öj nemzed√©k j√∂vŇĎj√©√©rt program keretein bel√ľl mintegy egymilli√°rd forintot ford√≠tanak az ifj√ļs√°gi h√°zak orsz√°gos h√°l√≥zat√°nak ki√©p√≠t√©s√©re - jelentette be Mihalovics P√©ter, a K√∂zigazgat√°si √©s Igazs√°g√ľgyi Miniszt√©rium miniszteri biztosa p√©nteken, Ny√≠regyh√°z√°n.

 
11
Jan 2013
PDF
Print
E-mail

T√∂bb mint 2,3 milli√°rd forintot ford√≠t a korm√°ny tehets√©ggondoz√°sra a Nemzeti Tehets√©g Program keret√©ben a hazai √©s k√ľlhoni magyar fiatalok, illetve mentoraik r√©sz√©re - k√∂z√∂lte Hoffmann R√≥zsa oktat√°s√©rt felelŇĎs √°llamtitk√°r cs√ľt√∂rt√∂ki sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n.

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2

El√©rhetŇĎs√©gek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei √Ėnkorm√°nyzat hivatalos
honlapj√°val kapcsolatos √°ltal√°nos
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Telep√ľl√©seink

Telep√ľl√©seink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*