2024 March 28, Thursday
Főoldal  //  EFOP 1.6.3  //  VI. Heves Megyei Felzárkózási Fórum
29
Sep 2020
PDF
Print
E-mail
Article Index
VI. Heves Megyei Felzárkózási Fórum
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
All Pages

alt EFOP-1.6.3-17-2017-00019 SZÁMÚ „FELZÁRKÓZÁS-POLITIKAI EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSA HEVES MEGYÉBEN”

VI. Heves Megyei Felzárkózási Fórum

A „Felzárkózás-politikai együttműködési program megvalósítása Heves megyében” című projekt keretében a Heves Megyei Önkormányzat 2020. szeptember 29-én rendezte meg VI. Felzárkózási Fórumát, ahol megtörtént a Heves Megyei Esélyegyenlőségi Paktum társadalmasítása.

A rendezvény résztvevőit Domján Róbert, a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal Területfejlesztési és Területrendezési Osztályának vezetője és egyben a projekt szakmai vezetője köszöntötte, a Megyeháza dísztermébe. Az osztályvezető úr elmondta, hogy a projekt utólsó fórum üléséhez érkezett, melynek legfőbb célja, a Heves Megyei Esélyegyenlőségi Paktum dokumentum társadalmasítása.

Mann Roland, a Heves Megyei Önkormányzat projekt menedzsere, a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal Területfejlesztési és Területrendezési osztályának munkatársa előadásában kifejtette: sikeres párbeszédet folytattak mindazon szereplőkkel, – önkormányzatokkal, civil szervezetekkel, a hatóságokkal, s magánszemélyekkel – akik a felzárkózás-politikában érintettek. Egy olyan együttműködést sikerült a projekt égisze alatt életre hívni, melynek köszönhetően a Heves megyei települések és a helyi társadalmi és gazdasági szereplők közötti hatékony területi kooperációt eredményezett.

A Megyei Esélyegyenlőségi Paktum társadalmasításának eredményeiről és a dokumentum elfogadásának folyamatáról Dr. Pappné Dragony Kinga Heves Megyei Önkormányzat, felzárkózási referense tájékoztatta a résztvevő szakmai grémiumot. Mint elhangzott, az esélyteremtő együttműködések összehangolása, illetve a települési önkormányzatok esélyteremtési intézkedéseinek feltérképezése e közös projektmunka során feltárt hiányosságokra kínál gyakorlatias megoldásokat.
Juhász-Daragó Eszter, a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft., tanácsadója az Európai uniós projektek gyakorlati megvalósításáról és a szervezet működése során tapasztalta jó példákról, és a még fejleszthető együttműködésekről tartott előadás a zárszó és a közös állófogadás előtt.

A rendezvényen 16 fő vett részt.
A program megvalósulásának dátuma: 2020. szeptember 29.


Kapcsolódó anyagok:

 

alt



 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*