2024 April 13, Saturday
Főoldal  //  Hivatal - közgyűlési hírek  //  Dr. Jakab István emlékgyűrűt kapott dr. Balás István
11
Dec 2015
PDF
Print
E-mail

A Heves Megyei Közgyűlés december 11-ei ülését megelőzően dr. Balás István, a Heves Megyei Kormányhivatal főigazgatója dr. Jakab István emlékgyűrűt vehetett át Szabó Róberttől, a Heves Megyei Közgyűlés elnökétől, valamint Tóth Csabától, a Heves Megyei Közgyűlés alelnökétől.

 

A gyűrű adományozásának célja, hogy emléket állítson dr. Jakab Istvánnak, az országosan elismert közigazgatási szakembernek, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett Heves megye hazai és nemzetközi megismertetésében, fejlődésében. A gyűrű adományozásának fő szempontja az, hogy a díjazott mennyit tett Heves megyéért, az itt élő emberekért. A méltatásban egyebek mellett szó esett arról is, hogy dr. Balás István kiemelkedő és elévülhetetlen érdemeket szerzett a rendszerváltás utáni közigazgatás kialakításában, majd a 2011-ben elindult államigazgatási reform végrehajtásában is. Szakmai tudásával, több évtizedes, közigazgatásban szerzett tapasztalatával, kiemelkedő munkavégzésével, a sokszor embert próbáló feladatokhoz való alázatos hozzáállásával nap mint nap példát mutat munkatársainak és tanítványainak egyaránt.

A gyűrű átvételét követően dr. Balás István köszönetet mondott az elismerésért, majd úgy fogalmazott: a díj kollégáit is illeti, hiszen egy vezető csak akkor tudhat maga mögött sikeres életpályát, ha munkája során van kire támaszkodnia. Hozzátette: pályája alatt együtt dolgozhatott dr. Jakab Istvánnal, így a díj rá is emlékezteti majd.

 

2015. december 11.

www.hevesmegye.hu

Fotó: Nemes Róbert

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*