2024 July 25, Thursday
Főoldal  //  Hivatal - közgyűlési hírek  //  Lélekhangoló adventi koncertsorozat indul Heves megyében
07
Dec 2018
PDF
Print
E-mail

Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke felkérésére Báder Ernő hegedűművész és öt tagú cigányzenekara 12 fellépésből álló koncertsorozattal segít az ünnepre hangolódásban. A koncerthelyszínek többsége gyermekeket vagy időseket ellátó bentlakásos otthon, ahol a csodálatos dallamok segítenek az adventi időszak szépségének megélésében.


Szabó Róbert a mai, megyeházán tartott sajtótájékoztatóján elmondta, számára kiemelten fontos, hogy azokra az emberekre is gondoljanak, akik nem tölthetik családjuk körében az ünnepet. Az elnök hangsúlyozta, elkötelezettsége mellett az elnöki keretéből nyújtott anyagi támogatással fedezi a bentlakásos intézményekben megvalósuló programsorozatot. Báder Ernő és zenekara minden bizonnyal felejthetetlen élményekkel gazdagítja mindazokat, akik meghallgatják a különleges, ünnepi dalválogatásukat.


A koncertek zenei összeállítását minden helyszínen a hallgatóságra szabják. A gyermekotthonokban kedves, közösen énekelhető dalokkal készülnek, az idősek otthonában pedig magyar nóták és klasszikus karácsonyi slágerek is szerepelnek majd a repertoárjukban – fogalmazott a sajtótájékoztatón Báder Ernő. A zenekarvezető kiemelte: örömmel tesznek eleget Szabó Róbert felkérésének, hiszen számukra az a legnagyobb boldogság, ha a zene közvetítésével mindenhová eljut a szeretet üzenete, ha fényt gyújthatnak a gyermekek vagy az idős emberek lelkében.2018. december 7.

Heves Megyei Önkormányzat

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*