2024 July 25, Thursday
Főoldal
06
Nov 2019
PDF
Print
E-mail

Az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretén belül működő, Via Carpatia Korlátolt Felelősségű Európai Területi Együttműködési Csoportosulás (EGTC) által vezetett Kisprojekt Alap II. pályázati felhívást hirdet határon átnyúló együttműködések javítása témakörben.

 

Jelen pályáztatási ciklusban a Kisprojekt Alap 4. tengelyén (Közintézmények és a határtérségben élő emberek határon átnyúló együttműködésének javítása) nyílik lehetőség pályázatok benyújtására. A prioritási tengely célja a határon átnyúló intézményközi együttműködés szintjének javítása és az állampolgárok közötti határon átnyúló együttműködés kiszélesítése, így intézkedései között szerepel a lakosok közötti határon átnyúló együttműködés erősítése, az aktív, határon átnyúló tapasztalatcsere, a résztvevő intézmények kapacitásának javítása és a határon átnyúló tevékenységek iránti érdeklődés erősítése. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap által nyújtott minimum hozzájárulás összege 20 000 EUR, a maximális hozzájárulás összege 50 000 EUR. Az aktuális pályázati forduló lezárásának időpontja 2020. január 15.

A pályázati felhívásról információt a http://www.viacarpatia-spf.eu/-palyazati-felhivasokoldalon kaphatnak, bővebb tájékoztatást pedig a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címen, vagy a 36/521-378-as telefonszámon kérhetnek.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*