2024 March 28, Thursday
Főoldal
05
Feb 2020
PDF
Print
E-mail

A Heves Megyei Önkormányzat (továbbiakban: Önkormányzat) felhívást tesz közzé a Heves Megye Közgyűlésének a Heves Megyei Önkormányzat 2020. évi költségvetéséről szóló 2/2020. (I.31.) sz. önkormányzati rendeletében foglaltak alapján az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, mint lebonyolító által az Önkormányzat, mint kedvezményezett EMT-E-19-0201 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett Előadó-művészeti szervezetek többlettámogatása című pályázatának végrehajtására.

 

1. A felhívás célja: a települési önkormányzatok szervezésében kulturális eseményeknek (továbbiakban: események) kistelepüléseken, a Heves Megyei Önkormányzat közreműködésével történő megvalósítása.

 

2. Rendelkezésre álló keretösszeg: 18 000 000 Ft.

 

3. Igényjogosultak köre: 5.000 fő alatti Heves megyei kistelepülések.

 

4. Igények benyújtásának határideje és benyújtásának módja: jelen felhívásnak a Heves Megyei Önkormányzat hivatalos honlapján ( https://hevesmegye.hu ) történő közzétételétől kezdődően 2020. március 31. napjáig beérkezőleg lehet benyújtani a vonatkozó igényeket az Önkormányzat részére, a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címre elektronikusan vagy személyesen az Önkormányzat székhelyén az Eger, Kossuth L. u. 9. sz. alatt.

 

Az igényeket az alábbi linkről letölthető jelentkezési lapon (továbbiakban: jelentkezési lap) szíveskedjenek benyújtani: https://hevesmegye.hu/files/letoltheto/jelentkezesi_lap.docx

 

A Jelentkezési lap benyújtásával az igénylő felelősséggel tartozik és vállalja:

·A Heves Megyei Önkormányzat - általa igényelt és megítélt - közreműködésével megtartani tervezett esemény megvalósítása érdekében, az előkészítő tevékenységek (előadóművészek, technikai megvalósítók stb. megkeresése, az ezirányú egyeztetések lefolytatása), szerződések megkötése, az esemény szakmai megvalósítása során a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal munkatársaival együttműködik.

·A megrendezésre kerülő eseményen elősegíti a kötelező nyilvánosság biztosítását. Az igénylő vállalja, hogy a Heves Megyei Önkormányzat közreműködésével megvalósítani tervezett eseményére szóló meghívója és kommunikációs kiadványai, megjelenései tervezetét előzetesen az Önkormányzatnak eljuttatja, valamint az eseményekre meghívja a Heves Megyei Önkormányzatot.

·A megrendezésre kerülő események dokumentálását (fényképes és szakmai beszámoló) az Önkormányzat részére legkésőbb 2020.05.31. napjáig eljuttatva teljesíti.

·A megrendezésre kerülő eseménnyel kapcsolatban felmerülő az Artisjus - Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesületet megillető jogdíjak megfizetését.

·A megrendezésre kerülő esemény teljes körű helyszíni biztosítását az ide vonatkozó jogszabályok figyelembevételével.

 

5. A rendezvények megvalósításának végső határideje: 2020.05.31.

 

6. A beérkezett igények elbírálásának módja, szempontrendszere: a Heves Megyei Önkormányzat 2020. évi költségvetéséről szóló 2/2020. (I.31.) önkormányzati rendelet 10. §-ában foglaltak szerint. A Heves Megyei Közgyűlés elnöke az egyedi igényekre fordítható összeg mértékét az igény benyújtására jogosult települések lehetséges számának, az egyes rendezvényekkel elérhető közösség számarányának, valamint a várható - részben vagy egészben megvalósítandó - kulturális események tartalmának figyelembevételével és az egyedi igény jellemzőire tekintettel határozhatja meg.

 

7. Döntésről történő értesítés módja: Az igények elbírálása folyamatos, a döntést követően a Heves Megyei Közgyűlés Elnöke a jelentkezési lapokon feltüntetett e-mail címen értesíti az igénylőket. Támogató döntés esetén az igénylő képviselője írásban köteles megerősíteni az igényelt rendezvény sikeres megvalósításával kapcsolatban a Heves Megyei Önkormányzattal történő együttműködési szándékát és az általa vállalt kötelezettségek teljesítését. Ezt követően a megítélt összeg erejéig az egyes megvalósítókkal (művészek, technikai feltételek biztosítása, stb.) a Önkormányzat köt közvetlenül szerződést.


 

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*