2024 April 17, Wednesday
Főoldal  //  Gyöngyös  //  Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület
11
Oct 2012
PDF
Print
E-mail

Gyongyos-Matra TDMA Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület 2009-ben alakult, azzal a szándékkal, hogy a környék turizmusban érintett vállalkozásait összefogja, és a Mátrát a hazai turisztikai paletta méltó helyére emelje.

 

Az egyesület sikeres pályázat után, a TDM (Turisztikai Desztináció Menedzsment) rendszer helyi szintjét látja el a térségben. Alapvető feladata a helyi értékek, turisztikai attrakciók összegyűjtése, és csomaggá alakítása.

Az egyesület jelenleg 52 tagot számlál, de bárki előtt nyitottak, aki az alapszabályt elfogadja, és egyetért céljaikkal.

 

Az Egyesület céljai

Az egymással összehangolt hazai turisztikai desztinációs menedzsment szervezeti rendszer részeként a turizmus egységes irányítórendszerének megteremtése Gyöngyös város és térségében Az Egyesület átfogó célja a turizmus versenyképességének növelése, a látogatók megelégedettségének, információkkal való ellátásának biztosítása illetve javítása. Gyöngyös és a mátrai egyéb települések idegenforgalmának fejlesztése, a desztinációban eltöltött vendégéjszakák számának növelése, az idegenforgalmi tevékenység szakmai színvonalának fejlesztése, az idegenforgalmat befolyásoló tényezőkkel kapcsolatos ismeretek fejlesztése és terjesztése, a turisztikában érdekelt vállalkozások, szolgáltatók tevékenységének összehangolása, támogatása, érdekképviselete, az önkormányzatok és az egyéb turisztikai szereplők tevékenységének összehangolása, működésük hatékonyságának növelése, hatékony és egységes turisztikai marketing stratégia kialakítása a turisztikában érintettek széleskörű bevonásával, valamint a  turisztikai tervezés, termék- és vonzerőfejlesztés, minőség-és szolgáltatásfejlesztés és az innováció.

További információ és elérhetőségek

Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület és Tourinform Iroda

3200 Gyöngyös, Fő tér 10.

Tel: +36 37/311-155

Fax: +36 37/311-155

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

www.gyongyos-matra.hu

2012. október 11., Forrás: Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület honlapja

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*