06
Nov 2012
PDF
Print
E-mail

fiatal vallakozok szovetsegeImmáron ötödik éve rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége a Fiatal Vállalkozók Hetét, a Global Entrepreneurship Week világmozgalom keretein belül. Az országos rendezvénysorozat november 12-én indul és november 18-ig tart. Célja, hogy hidat építsen a vállalkozók és a vállalkozás iránt érdeklődő fiatalok között, ezáltal biztosítva Magyarország gazdasági utánpótlását. Ahogy a gazdasági válság napról napra próbára teszi hazánk gazdaságát, úgy van egyre nagyobb szükség arra, hogy egy összetartó, új szemléletmóddal rendelkező vállalkozói kultúra jöjjön létre.

Hazánkban a 15 és 34 év közötti fiatalok mindössze 3,7%-a vállalkozik, mely európai és amerikai viszonylatban is nagyon alacsony arány, noha a KKV-szektor adja az ország gazdaságának egyik leglényegesebb elemét. Ezt a szektort kívánja megerősíteni és tovább bővíteni a FIVOSZ. A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége idén negyedik alkalommal ítéli oda az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat. Ennek elnyerésére 18-40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezhetnek, illetve jelölhetőek. Pályázni november 11-ig lehet fényképes önéletrajzzal, és 1-3 oldalas anyaggal, amely bemutatja a jelöltet és vállalkozását (történet, árbevétel, nyereség, munkavállalóinak száma, sikerek, társadalmi szerepvállalás).

A pályázatokat az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címre kell megküldeni. A díjat november 16-án, a Fiatal Vállalkozók Hete gáláján adják át. A nyertes a kiemelkedő presztízsérték mellett, a Kürt Akadémia által felajánlott, közel fél millió forint értékű képzésen vehet részt, valamint 2013-ban Fiatal Vállalkozói Nagykövetként reprezentálja a fiatal vállalkozókat különböző sajtónyilvános eseményeken, rendezvényeken.

2012. november 6., Forrás: www.hkik.hu

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*