21
Jun 2017
PDF
Print
E-mail

2017-ben már második alkalommal nyerte el a Bükki Nemzeti Park a TripAdvisor Kiválósági Tanúsítványát. Ezt az elismerést azok a látnivalók érdemlik ki, amelyek az elmúlt év során folyamatosan nagyszerű értékeléseket kaptak a TripAdvisoron.

A Kiválósági Tanúsítvány díjazottjainak körét a TripAdvisoron közzétett osztályzataik és értékeléseik révén az utazók határozzák meg.


„A Bükki Nemzeti Park számtalan kirándulási lehetőséget, látványosságot kínál, amit mindenképpen látni kell. Érdemes Miskolcról indulni, itt megszállni és naponta betervezni valami új célt. Tavasszal az ébredő természet, madárcsicsergés, nyáron a buja erdő, ősszel a színpompás fák, télen a havas táj, igazi feltöltődést kínál. Sosem lehet megunni!" – írta néhány héttel ezelőtt az egyik értékelő.

Azoknak, akik ma a Bükkbe látogatnak, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság számos programlehetőséget kínál. Ezek közül legismertebb talán Lillafüreden a Szent István-barlang és az Anna-barlang felfedezése, vagy a Szalajka-ház Szilvásváradon, ahol többek között a nemzeti parki termékekkel is megismerkedhetnek a vendégek.

Bár nem a Bükkben található, de mindenképpen megérdemel egy látogatást az igazgatóság kezelésében lévő, világörökség-várományosi listán szereplő Európa Diplomás Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület, ahol a 17 millió évvel ezelőtti élővilággal kerülhetnek testközelbe az érdeklődők.

Mindemellett az Igazgatóság szervezett túrákkal és számos programmal várja az érdeklődőket – e hét végén pl. Bogácsra a Bükkaljai Mustára, 2017. június 30-júlis 1-je között pedig Egerbe a Magyar Nemzeti Parkok Hete programjaira.

2017. június 21.

Forás: www.turizmus.com

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*