Büszkeségeink
04
sze 2014
PDF
Nyomtatás
E-mail

A kora őszi változékony időjárás sem tántorította el az ország csúcsán barangoló turistákat. Vastagabb ruhát öltöttek és túracipőt húztak, hogy gyalogtúrákon ismerkedjenek a Kékestető nevezetességeivel.

 
04
sze 2014
PDF
Nyomtatás
E-mail

Hatvanhat magyar termék és szolgáltatás kapta meg az idén a Magyar Termék Nagydíjat, a pályázatot kiírók tanácsa nyolc nívódíjat ítélt oda, és tíz szervezet adományozott különdíjat. Heves megyéből Herbalicum kivonat termékcsaládjával Magyar Termék Nagydíjat nyert a hatvani Dr. IMMUN Kft. és a sárszentmihályi székhelyű Masterplast Kft. a Kálban gyártott Masternet Premium Üvegszövet hálójával.

 
21
feb 2013
PDF
Nyomtatás
E-mail

Országszerte közel 30 olyan beruházást láthatnak az érdeklődők, amelyek egyébként zárva vannak a nyilvánosság előtt, vagy csak belépőjegy megvásárlása esetén tekinthetők meg.A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség – a polgárok európai éve alkalmából -, azzal a céllal indítja el az Uniós Fejlesztések nyílt napja – séta a kulisszák mögött elnevezésű programját, hogy megmutassa, hogy az európai uniós tagság mennyi mindennel járult hozzá a lakosság életkörülményeinek jobbá tételéhez.

 
20
feb 2013
PDF
Nyomtatás
E-mail

Gajdos borokA legjobb boroknak járó nagy aranyérem elismerést szerezte meg az egri Gajdos Pincészet 2009-es Cabernet Franc Selection bora a világ első számú bioborversenyén, a németországi Mundus Vinin, a díjat Nürnbergben adták át.

 
14
feb 2013
PDF
Nyomtatás
E-mail

A gazdaságélénkítést és a foglalkoztatás-bővítést célozza meg a vállalkozási zónák kialakítása a legnehezebb helyzetben lévő területeken. Megyénkben Hevest és térségét jelölték ki erre a célra. A 47 leghátrányosabb kistérséget jelölte ki a kormány, mint szabad vállalkozási zónát. Ez 903 települést érint. A kormány ezzel az intézkedéssel elsősorban ezen térségek felzárkózását szeretné felgyorsítani.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*