2024 február 23, péntek
Főoldal  //  Mátraderecske  //  Heves megyei szakember kapta az év egészségturizmus-menedzsere díjat
03
2016
PDF
Nyomtatás
E-mail

Szőnyiné Tóth Zsuzsanna, a Mátraderecskei Szén-dioxid Gyógygázfürdő (Mofetta) ügyvezető igazgatója érdemelte ki a 2015. év egészségturizmus-menedzsere díjat. Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke szerdán, a mátraderecskei önkormányzat ünnepélyes képviselő-testületi ülésén köszöntötte a díjazottat.

 

A politikus úgy fogalmazott: ez a díj túlmutat a település határain, s egész Heves megye számára büszkeség, hogy Szőnyiné Tóth Zsuzsanna és a Mofetta dolgozóinak kitartó és példaértékű munkáját országos szakmai elismerés koronázta. Szólt arról is, hogy az észak-hevesi térség nincs könnyű helyzetben, de számos olyan természeti értékkel bír, amely kitörési pont lehet, és segítheti a felzárkózást. Mint mondta, Mátraderecske jó úton jár, s mindig öröm egy olyan településre érkezni, amely példaértékűen használja a kincseiben rejlő lehetőségeket. Hozzátette, hogy a Heves Megyei Önkormányzat a megye minden települése számára segítséget nyújt ahhoz, hogy a 2014-2020-as európai uniós fejlesztési ciklusban az elképzeléseket sikerek kövessék.

Szőnyiné Tóth Zsuzsanna elmondta: nagy megtiszteltetés számára a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület díja, amely a munkatársaival közös, kemény munka eredménye. Szólt arról is, hogy évről évre egyre többen veszik igénybe a TB által is támogatott lehetőségeket, 2015-ben már több mint 34 ezer szén-dioxidos kezelés zajlott az intézményben. Hozzátette: kollégáival együtt a jövőben is azért dolgoznak majd, hogy vendégeik elégedetten távozzanak tőlük, s hogy munkájukkal hozzájáruljanak az egészségturizmus fellendüléséhez.

Forgó Gábor, a település polgármestere hangsúlyozta: büszkeséggel tölti el, hogy az év egészségturizmus-menedzsere díjat egy mátraderecskei szakember érdemelte ki, s hogy sokak áldozatos munkájának köszönhetően a Mofetta a magyar egészségügy egyik gyöngyszeme lett.

Az ünnepségen részt vett Halász János, a Városok-Falvak Szövetségének elnöke, országgyűlési képviselő is, aki úgy fogalmazott: biztos abban, hogy a településen tapasztalható közösségi erő és összefogás a jövőben is szép eredményeket hoz majd Mátraderecske számára.

 

2016. március 3.

hevesmegye.hu

Fotó: Czímer Tamás

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*