2024 July 25, Thursday
FŇĎoldal  //  Programok
Programok
PDF
Print
E-mail

Heves megye minden telep√ľl√©s√©rŇĎl v√°rj√°k a f√©rfiakat √©s csal√°dtagjaikat Hatvanban √©s Egerben, ahol a prosztatadaganattal szembes√ľlt f√©rfiaknak meghirdetett, de m√°sok sz√°m√°ra is hasznos 10 Ezer L√©p√©s Program keret√©ben orvosi konzult√°ci√≥t √©s speci√°lis gy√≥gytorna foglalkoz√°st szerveznek. Nemcsak a f√©rfiakra sz√°m√≠tanak, hanem a nŇĎkre is, hiszen sokszor rajtuk m√ļlik, hogy csal√°dtagjuk milyen seg√≠ts√©get fogad el vagy milyen aktivit√°st v√©gez.

 
PDF
Print
E-mail

Az ember mindig keres valamit: jobb √©letet, nyugalmat, csendet, sikert, boldogs√°got... V√°rjuk, hogy mindez egyszer csak megjelenjen az √©let√ľnkben, k√∂zben pedig kifog√°sokat keres√ľnk arra, hogy mi√©rt nem keress√ľk a sz√°munkra megfelelŇĎ utat: nincs el√©g idŇĎm, nincs el√©g p√©nzem, nem tudom hol kezdjem. Ne arra koncentr√°lj, hogy mi√©rt nem √©rheted el a c√©ljaidat. √Ėsszpontos√≠ts arra, hogy megtal√°ld az utad.

 
PDF
Print
E-mail

A Magyar Term√©szetj√°r√≥ Sz√∂vets√©g k√ľl√∂nleges K√©k-programokra h√≠vja a M√°tr√°ba a term√©szetszeretŇĎ csal√°dokat m√°jus m√°sodik h√©tv√©g√©j√©n. GalyatetŇĎn √©s Szurdokp√ľsp√∂kiben izgalmas t√ļr√°kkal, k√©kt√ļr√°s b√©lyegzŇĎhely-keresŇĎ j√°t√©kokkal √©s nyerem√©nyekkel v√°rj√°k az √©rdeklŇĎdŇĎket.

 
PDF
Print
E-mail

Mozduljunk ki! n√©ven haz√°nkban egyed√ľl√°ll√≥ kezdem√©nyez√©s indult, melynek c√©lja, hogy a mozg√°ss√©r√ľlt fiatalok k√∂z√ľl mind t√∂bben √°t tudj√°k √©lni a t√°rsas esem√©nyek, koncertek, fesztiv√°lok ny√ļjtotta √©lm√©nyeket.

 
PDF
Print
E-mail

√öjabb h√°rom, a helyi gazdas√°g √©s foglalkoztatotts√°g fejleszt√©s√©t t√°mogat√≥ p√°ly√°zati felh√≠v√°s jelent meg a Ter√ľlet- √©s Telep√ľl√©sfejleszt√©si Operat√≠v Programban (TOP) 10,5 milli√°rd forint √©rt√©kben, valamint 400 milli√≥ forinttal emelkedett egy nyitott felh√≠v√°s √∂sszege - t√°j√©koztott R√°kossy Bal√°zs, a Nemzetgazdas√°gi Miniszt√©rium (NGM) eur√≥pai uni√≥s forr√°sok felhaszn√°l√°s√°√©rt felelŇĎs √°llamtitk√°ra.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 35

El√©rhetŇĎs√©gek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei √Ėnkorm√°nyzat hivatalos
honlapj√°val kapcsolatos √°ltal√°nos
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Telep√ľl√©seink

Telep√ľl√©seink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*